STAPHORST – Ook dit jaar wordt er aan het einde van het jaar weer een eindejaarsshow gehouden bij Vakgarage Bijker aan de Gemeenteweg 304 in Staphorst.

We zijn druk bezig met de voorbereidingen. Niet alleen de showroom staat vol met nieuwe en gebruikte auto’s, maar ook onze werkplaats. Voor ons betekent dit dat we alles een grondige schoonmaakbeurt geven. Speciale aandachtstrekkers zijn dit jaar de nieuwe Opel Crossland X en Grandland X. Onze jonge gebruikte occasions worden aangeboden voor speciale eindejaarsprijzen en de afleveringskosten zijn gratis. Reden genoeg om een kijkje te komen nemen.

Wegens groot succes vorig jaar zal ook dit jaar ‘Roo Handelsonderneming’ uit Rouveen aanwezig zijn tijdens de eindejaarsshow. Hij zal iedereen te woord kunnen staan en kunnen informeren over de beste autoverzorgingsproducten voor een auto.

U bent van harte welkom op D.V. donderdag 28 december van 10.00 uur tot 22.00 uur, vrijdag 29 december van 10.00 uur tot 22.00 uur en zaterdag 30 december van 10.00 tot 15.00 uur. In verband met de eindejaarsshow is de werkplaats gesloten van vrijdag 22 december tot en met zaterdag 30 december. Tijdens de eindejaarsshow zijn er mooie prijzen te winnen, dit dankzij de prijsvragen van zowel Bijker als Roo. Hiernaast ligt er voor iedere bezoeker een leuke attentie klaar. Wij zien u graag verschijnen, de koffie staat klaar!